KIRŞEHİR / MERKEZ - Abdulkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı kapsamında öğrencilerimiz bugün İstanbul'a hareket ettiler. Program kapsamında öğrencilerimiz 7 gün boyunca Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin misafiri olacak ve çeşitli etkinliklerde bulunacaktır. Öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyoruz...

May

2024-2025 eğitim-öğretim dönemi (önümüzdeki yıl) Abdulkadir Özcan (Proje) İmam Hatip Ortaokulu 5.Sınıf Kayıt Kabul Sınavı Yoğun katılımla başaldı.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

YKS kampı gerçekleştirildi.

MSÜ TERCİH SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlattığı Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı için okulumuz proje ekibi tarafından yazılan  "Ahilar Diyarından Sultanlar Diyarına" isimli projemiz tüm Türkiye'den yapılan başvurular arasında kabul alan 51 okul arasına girerek hibe almaya hak kazandı. 2024 yılı Mayıs ayı içerisinde Kırşehir ve İstanbul illerinde uygulanacak proje bağlamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Nis

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında Teravih namazı öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile Ahi Evran Üniversitesi Kampüs Caminde eda edildi.

Teravih namazını öğrencimiz Hafız Furkan Göktaş kıldırdı ve Müezzinliği ise öğrencimiz Burak Şeker icra etti.

Namaz çıkışı lokma tatlısı ve çay ikramı yapıldı.

Nis

Geleneksel Ramazan etkinliklerimizden birisi olan "Her Sınıf Bir Hatim Okuyor" etkinliği kapsamında öğrencilerimizce okunan hatimlerin duasını yine öğrencilerimiz yaptılar.

Nis

Okulumuz Değerler Kulübü Danışman Öğretmenleri ve kulüp öğrencilerininin sosyal sorumluluk faaliyeti olarak düzelendiği ramazan etkinlikleri kapsamında gıda kolisi toplayıp yine dağıtımını kendileri yaptılar.

Şbt

İşkur personelleri tarafından meslekler ve iş hayatı hakkında konferans düzenlendi.

Dilimizin Zenginlikleri

12. sınıf öğrencilerimizle  Meslek Dersleri soru çözüm saati uyguluyoruz