T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Abdulkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Projemiz Kabul Edildi

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlattığı Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Programı için okulumuz proje ekibi tarafından yazılan  "Ahilar Diyarından Sultanlar Diyarına" isimli projemiz tüm Türkiye'den yapılan başvurular arasında kabul alan 51 okul arasına girerek hibe almaya hak kazandı. 2024 yılı Mayıs ayı içerisinde Kırşehir ve İstanbul illerinde uygulanacak proje bağlamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

04-04-202404-04-2024

 

 

 

 

 

 

Değişim Programı kapsamında 51 koordinatör okul desteklenmeye hak kazandı. Program ile 479'u kız ve 619'u erkek olmak üzere toplam 1098 öğrenci eğitim öğretim süreciyle birlikte çeşitli faaliyetler gerçekleştirecektir. Öğrenciler 51 ilimizde toplumsal sorumluluk ve gönüllülük faaliyetlerinin yanında Nuri Pakdil'e yönelik etkinlikler de yapacaktır.

Program kapsamında öğrencilerin proje süresince edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını yansıtacakları "Ödüllü Kısa Film Yarışması" da yapılacaktır.

Öğrencilerin proje süresince edindikleri bilgi, beceri ve kazanımlarını aktaracakları videolarla Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı Belgeseli hazırlanacaktır.

Projede emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 08:31 - Görüntülenme: 60
  Beğen | 1  kişi beğendi

Etiketler :
evliya celebi,