Ara

Üniversitede okuyan öğrencilerimizle 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz buluştular. Sınava hazırlık süreci hakkında soyleşi yaptılar. Öğrencilerimize teşekkür ediyor, üniversite hayatlarında başarılar  diliyoruz.

Ara

Bu seneki mesleki tanıtım etkinliğimizin 2.sini gerçekleştirdik.

Ara

Ara tatil döneminde soru çözüm kampımızı düzenledik

Nis

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KAYIT SINAVI OKULUMUZ BİNASINDA YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Hedef 2023 çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle motivasyon ve değerlendirme çalışması yaptık

Ekm

Hedef 2023 afişimiz

Haz

"Kop projem İle Hayat Buluyor"lise öğrencileri proje yazma yarışmasında iki öğrencimiz Gürkan Eğilmez ve Abdullah Lafcı nın projeleri  mülakat aşamasına geçmişlerdir.

Gürkanın Projesi

AHŞAP OYUNCAKLAR ROBOTİKLE CAN BULUYOR

Abdullahın projesi

DRONE VE İHA ATÖLYESİ

Nis

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Alpaslan, okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizin iftar sofrasına konuk oldu. İftar programının ardından geleceğimizin teminatı gençlerimizle sohbet etti.

Nis

Gönülden paylaştığınız emanetlerinizi, ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile paylaşmaya devam ediyoruz. Kardeşliğimiz daim, hayırlarınız kabul olsun.

Nis

14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle, okulumuz öğrencileriyle birlikte ilimizde bulunan şehitliği ziyaret ettik. Aziz şehitlerimizin ruhuna Kur'an-I Kerim okuduk.
Aziz Şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun.

Nis

Masa tenisi küçükler Turnuvasında okulumuz öğrencileri takımlar klasmanında il 3.sü olmuştur.

21-04-2022

Nis

Ramazan ayı dolayısıyla öğrencilerimizle Kur'an-ı Kerim derslerimizde  okul mescidinde  hatim okumaya başladık.
Meslek Dersleri Öğretmenleri rehberliğinde Hafız öğrencilerimiz mukabele okuyorlar.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimize yönelik, ayın değeri olan "Doğruluk ve Dürüstlük" kavramları ile ilgili şiir yazma etkinliği düzenlenmiştir.

Tem

Öğrencimiz Samet AKYOL, Kırşehir'de Eşit Ağırlık ve Sözel alanlarında 1. olmuştur. Türkiye derecesinde ise Eşit Ağırlık'da 458. Sözel'de 66. olmuştur. Öğrencimiz bu başarısıyla bizleri gururlandırmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.