T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRŞEHİR / MERKEZ - Abdulkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tarihçemiz

Okulumuz Kırşehir'in en eski okullarından birisidir. 1969 yılında Kırşehir İmam Hatip Lisesi olarak kuruldu. Daha sonraki süreçte 2017 yılında Proje okulları kapsamına alınarak ismi değiştirildi ve Abdulkadir Özcan Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü ismini aldı.

 

Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi olduğu için 10.sınıfa kadar tüm öğrencilerimiz Fen Lisesi müfredatı görmektedirler. 10.sınıftansonra Fen alanında ilerlemek istemeyen öğrencilerimiz olursa Sosyal Bilimler alanına geçiş yapıp aynı çatı altında Sosyal Bilimler Lisesi de okuyabileceklerdir. Fen ve Sosyal Bilimler Lisesi olmamızın yanında aynı zamanda da Anadolu İmam Hatip Lisesi olduğumuzdan dolayı öğrencilerimize Milli, Manevi ve Vatan Sevgisi duygularını da üst seviyede vermekteyiz. 

 

Konferans salonumuzda her dönem alanında uzman yazarları, bilim adamlarını ve bilirkişileri davet ederek öğrencilerimize konferanslar vermekteyiz.

 

Yine dönem içerisinde tarihi ve sosyal bir çok gezi ve piknik organizasyonu yaparak öğrencilerimizin motivasyonunu üst seviyede tutmaya özen göstermekteyiz.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.06.2020 - Güncelleme: 03.06.2020 11:18 - Görüntülenme: 1073
  Beğen | 6  kişi beğendi