2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON BAŞVURU İŞLEMLERİ

Değerli Veliler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda okulumuz pansiyonunda konaklamak isteyen öğrenciler için başvurular 21–25 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru formunda bulunan evrakların önceden tamamlanarak okula gelinmesi gerekmektedir.

1. ADIM       BURAYA tıklayarak Online Başvurunuzu yapınız.
   2. ADIM       BURAYA tıklayarak Pansiyon Başvuru, Kayıt ve Yerleştirme Kılavuzu'nu indirip inceleyiniz.
3. ADIM   BURAYA tıklayarak Pansiyon Kayıt Evrakları'nı indiriniz ve de kayıt türünüze uygun belgeleri tamamlayarak okula teslim ediniz.

Paralı Yatılı Başvuruları İçin

·         Başvuru Dilekçesi (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         Sağlık Raporu (Aile hekiminden alınabilir.) (Belge üzerinde "Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığı" ibaresi bulunmalıdır)

·         Kimlik Fotokopisi ( Öğrenci - Veli)

·         Mezun olduğu ortaokuldan Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

·         Öğrenci Veli Bilgi Formu (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         Öğrenci Velisi Sorumluluk Formu (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         Veli Muvafakat Belgeleri 1-2 (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         Paralı Yatılılık Sorumluluk Formu (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         1 Adet Vesikalık Fotoğraf

·         Öğrencinin okulumuza yerleştiğini gösterir LGS sonuç belgesi

Parasız Yatılı Başvuruları İçin

·         Başvuru Dilekçesi (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         EK-1 Belgesi (Yukarıdaki linkten indirilecek belge içerisinde mevcuttur.)

·         2022 Mali Yılı’na Ait 12 Aylık Bordro (Kurum tarafından imzalı ve mühürlü olması gerekmektedir.)

·         Aile Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

·         Sağlık Raporu ("Pansiyonda kalmasında sakınca olmadığı" ibareli)

·         Mezun olduğu ortaokuldan Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge

·         Yerleşim Yeri Belgesi (İkametgah)

·         Kimlik Fotokopisi ( Öğrenci - Veli)

·         Öğrencinin okulumuza yerleştiğini gösterir LGS sonuç belgesi

·         1 Adet Vesikalık Fotoğraf

Hâlihazırda burslu olan öğrenciler arzu edildiği takdirde bursluluklarını bize ulaştıracakları bir dilekçeyle parasız yatılılığa çevirebilirler. Bu takdirde öğrencilerin bursu kesilir fakat pansiyon için ücret ödemezler. Bilinmelidir ki burslu öğrenci hem burslu olup hem pansiyonda parasız yatılı şeklinde konaklayamaz. (Bursluluktan feragat dilekçesi için TIKLAYINIZ.)

NOT: Pansiyonumuz lise öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Ortaokul öğrencilerimiz pansiyondan yararlanamamaktadır.

Daha detaylı bilgi için: 0386 212 22 86

Yayın: 24.08.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 10:49 - Görüntülenme: 660